Nordtinget.dk skriver om dansk politik fra Christiansborg med særligt blik for den nordjyske vinkel. Nordjyske politikere har en fremtrædende plads i regeringen med statsministeren i front.

Nordtinget følger de nordjyske politikere og deres varetagelse af både nordjyske emner og generelle danske emner, som de har ansvar for i Folketinget.

Ambitionen er at give vælgerne bedre mulighed for at tage stilling til politiske spørgsmål og vurdere de politikere, de har valgt.

(Kristian Madsen, Politiken)

På Christiansborg skrives og redigeres siden af mig, Esben Agerlin Olsen. Jeg har været politisk reporter på Christiansborg siden 2008. Først for Ritzau og fra 2013 for NORDJYSKE, som nedlagde sin Christiansborg-redaktion 1. august 2020.

I Aalborg består redaktionen af journalist og forfatter Bent Stenbakken og journalist Max Melgaard, begge gamle kolleger, som står for kulturen.nu

Nordtinget er tilmeldt Pressenævnet, hvis du vil klage.


Omtale af Nordtinget

Berlingske 4. november 2020
Berlingske.dk 25. november 2020

Politiken

Nordtinget er med 22:17

Borgmesteren i Frederikshavn er Ugens Gæst hos DR. Nordtinget er med 27:40

Nordjyden Peder Hvelplund, gruppeformand for Enhedslisten, citerer Nordtinget på samråd i Folketinget om mink og corona 28. oktober 2020. Klip fra Folketingets tv.

Landbrugsavisen 27.oktober 2020.

Fagbladet 3F 28. oktober 2020.

15. oktober 2020

„Menschen stecken Nerze an und dann wieder umgekehrt“, erklärt der zuständige Spezialist Anders Fomsgaard dem Internetmagazin Nordtinget.dk 


Nordtinget spørger 46:44 statsministeren, hvorfor aflivning af smittet mink er opgivet. Borgmesteren i Hjørring vil have det genoptaget. Knap to uger senere beslutter fødevareministeren en omfattende aflivning af både smittede mink, dem i nærheden og dem under mistanke.
Foto fra Statsministeriets tv. Stm.dk

TV2, 10. oktober 2020
Policy Watch, 22. september 2020

Politiken

Nord News

Berlingske/Ritzau

Ekstra Bladet, 15. september 2020

BT/Ritzau
Nordjyske

Udsnit fra journalisten.dk

Udsnit fra mediatrends.dk