Blank afvisning fra Tesfaye til udenlandske efterskoleelever

(Foto fra Folketingets tv)

Det var det første samråd for vikarierende nordjyske folketingsmedlem Theresa Berg (SF). Da hun indkaldte det for en måned siden, havde hun store forventninger.

Theresa Berg (SF)

“Jeg regner med, at han retter ind efter det her samråd,” sagde hun om udenlændingeminister Mattias Tesfaye.

Torsdag, da samrådet blev holdt, blev hun klogere

Det handler om, at en gruppe udenlandske efterskoleelever i Ranum og andre steder havde måtte forlade Danmark, da efterskolerne igen åbnede efter corona-nedlukning. Selv om de under nedlukningen havde...

Denne artikel kan læses med abonnement. Tegn abonnement her: (MobilePay mulig)                                                                                             Log ind længere nede, hvis du allerede har abonnement.   Log ind her, hvis du allerede har abonnement.