Vi abonnerer på Nordtinget: Ulla Astmann (S), regionsrådsformand. Per Clausen (EL), rådmand. Christian Friis Bach (RV), folketingskandidat. Per Larsen (K), folketingsmedlem. Leon Sebbelin (RV) borgmester. Susanne Zimmer (Frie Grønne), folketingsmedlem.

“Vi kommer ikke til at deltage i en aftale, hvor vi skærer ned på dimittendsatsen,”

Regeringens forslag tirsdag om at skære dagpengene ned til SU-niveau for arbejdsløse nyuddannede får en hård medfart fra studerende og fra regeringens støttepartier SF og Enhedslisten. Asocialt generationstyveri er en af betegnelserne.

Peder Hvelplund (EL). Foto Nordtinget.

Omvendt får nedskæringsforslaget stor borgerlig ros, herunder fra Liberal Alliances leder Alex Vanopslagh. Han har sammenlignet sin ros med et Honecker-kys efter den tidligere kommunistiske DDR-chef Erich Honecker, som blandt andre kyssede Ole Sohn, som...

Denne artikel kan læses med 
abonnement.
Du kan være med til at bevare det
eneste Christiansborg-medie med 
nordjysk fokus. 
MobilePay mulig.
Log ind længere nede, hvis du 
allerede har abonnement.
  Log ind her, hvis du allerede har abonnement.  

  
  ANNONCE