Vi abonnerer på Nordtinget: Ulla Astmann (S), regionsrådsformand. Per Clausen (EL), rådmand. Christian Friis Bach (RV), folketingskandidat. Per Larsen (K), folketingsmedlem. Leon Sebbelin (RV) borgmester. Susanne Zimmer (Frie Grønne), folketingsmedlem.

Regeringen viser sin holdning til ny limfjordsmotorvej

Når regeringen torsdag fremlægger sin længe ventede plan for fremtidens veje, togspor og havne, er en ny motorvej over Limfjorden med i kataloget. På tirsdag begynder forhandlingerne om udspillet, som regeringen skal finde flertal for.

Nordtinget har fået adgang til at se en del af planen om fremtidens infrastruktur. Den præsenteres af transportminister Benny Engelbrecht (S) sammen med finansminister Nicolai Wammen (S) og indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek (S).

Benny Engelbrecht (S), transportminister. Foto...
Denne artikel kan læses med 
abonnement.
Du kan være med til at bevare det
eneste Christiansborg-medie med 
nordjysk fokus. 
MobilePay mulig.
Log ind længere nede, hvis du 
allerede har abonnement.
  Log ind her, hvis du allerede har abonnement.  

  
  ANNONCE