Vi abonnerer på Nordtinget: Ulla Astmann (S), regionsrådsformand. Per Clausen (EL), rådmand. Christian Friis Bach (RV), folketingskandidat. Per Larsen (K), folketingsmedlem. Leon Sebbelin (RV) borgmester. Susanne Zimmer (Frie Grønne), folketingsmedlem.

Regeringen kører på motorvej hen over sine støtter – i Sverige fyrer de chefen

ANALYSE

I Sverige meddelte den socialdemokratiske statsminister, Stefan Löfven, mandag, at han træder tilbage. Det var en følge af, at venstreorienterede støtteparti Vänsterpartiet ikke længere ville være dørmåtte for en arrogant regering, der ville blæse på deres parlamentariske grundlag. Regeringen mistede sit flertal og skal nu forsøge at forhandle sig tilbage til magten eller holde ekstra valg.

Næsten samtidig med den svenske statsministers afgang præsenterede den danske regering en stor aftale om veje, baner og...

Denne artikel kan læses med 
abonnement.
Du kan være med til at bevare det
eneste Christiansborg-medie med 
nordjysk fokus. 
MobilePay mulig.
Log ind længere nede, hvis du 
allerede har abonnement.
  Log ind her, hvis du allerede har abonnement.  

  
  ANNONCE