Hodja stifter parti – igen

ANALYSE
Sikandar Siddique holder presse- og vælgermøde ved lanceringen af Frie Grønne. Foto Nordtinget ©


(Betalingsordning er en test-side. Man kan endnu ikke tilmelde sig betaling)

Frie Grønne bliver det næste store eventyr i forlængelse af H.C. Andersens globale eventyr. Det fortalte den nye partileder Sikkandar Siddique, da han mandag holdt en blanding af vælgermøde og pressemøde på den københavnske Blågårds Plads, hvor han voksede op og blev kaldt for abekat som barn. Hans forældre er fra Pakistan.


Hvis det var småt med konkrete forslag til at redde klimaet og nedkæmpe racismen, så var der til gengæld fuld fart over det flyvende tæppe. Det var som i sangen om drengen Hodja, der kan flyve på et tæppe, fordi han tror på det. Sultanens og de andres...

Denne artikel kan læses med 
abonnement.
Du kan være med til at bevare det
eneste Christiansborg-medie med 
nordjysk fokus. 
MobilePay mulig.
Log ind længere nede, hvis du 
allerede har abonnement.
  Log ind her, hvis du allerede har abonnement.