Vi abonnerer på Nordtinget: Ulla Astmann (S), regionsrådsformand. Per Clausen (EL), rådmand. Christian Friis Bach (RV), folketingskandidat. Per Larsen (K), folketingsmedlem. Leon Sebbelin (RV) borgmester. Susanne Zimmer (Frie Grønne), folketingsmedlem.

Frontalt sammenstød mellem S og V om limfjordsmotorvej: “Perfidt”, sagde minister

(Foto fra Folketingets tv)

Tårnhøje forventninger hos tilhængerne af en ny limfjordsmotorvej blev punkteret i sidste uge. Da regeringen holdt pressemøde om fremtidens infrastruktur undlod den at bruge et eneste ord på en ny limfjordsforbindelse. Nogen tidsplan forelå heller ikke, selv om regeringen “prioriterer” den ifølge sin infrastrukturplan.

Karsten Lauritzen (V) under debatten med ministeren. Foto fra Folketingets tv.

Onsdag 14. april stillede Venstres gruppeformand, nordjyske Karsten Lauritzen, spørgsmål i...

Denne artikel kan læses med 
abonnement.
Du kan være med til at bevare det
eneste Christiansborg-medie med 
nordjysk fokus. 
MobilePay mulig.
Log ind længere nede, hvis du 
allerede har abonnement.
  Log ind her, hvis du allerede har abonnement.  

  
  ANNONCE