Regeringen tøver med at give overskudsvaccine til fattige lande

(Udviklingsminister Flemming Møller Mortensen, S)

Danmark har sikret sig covid-19 vaccine til langt flere mennesker, end der bor i landet. Det er svært at være imod, at overskuddet skal gå til fattige lande, lød det fra en stribe ordførere i Folketinget onsdag.

Det er ikke kun for at være flink. Danmark har en interesse i, at så mange som muligt bliver vaccineret for at holde smitten nede på verdensplan.

Fotograf Line Bloch Klostergaard/Region Nordjylland

Den nordjyske udviklingsminister Flemming Møller Mortensen (S) gentog, at ingen er sikre, før alle er...

Denne artikel kan læses med abonnement. Tegn abonnement her: (MobilePay mulig)                                                                                             Log ind længere nede, hvis du allerede har abonnement.   Log ind her, hvis du allerede har abonnement.