Turister udefra: Ét stik nok til at gå på café, ikke til indrejse

(Foto Nicholas Cho Meier/Destination Nord)

Udenlandske turister i Nordjylland og resten af landet må gerne gå indendørs, spise og betale på en café uden dansk corona-pas, hvis de har dokumentation med hjemmefra på, at de for eksempel har fået første stik med en vaccine.

 Foto Nicholas Cho Meier/Destination Nord.

Det kræver naturligvis, at de er kommet ind i landet. Og det er ikke sikkert, at deres ene stik, som skal være 14 dage gammelt, er lige så godt til indrejse i Danmark som til indgang på en café eller restaurant.

Hvorvidt ét enkelt stik, skal være nok...

Denne artikel kan læses med abonnement. Tegn abonnement her: (MobilePay mulig)                                                                                             Log ind længere nede, hvis du allerede har abonnement.   Log ind her, hvis du allerede har abonnement.