Forbes: Thy og Mors i kulinarisk verdensklasse

(Foto Wikimedia)

Nu kan de godt tro, at de er noget på Mors – og i Thy.

Det globale erhvervsmagasin Forbes har stemplet de nordjyske lokaliteter som nye kulinariske destinationer i verdensklasse.

Vi taler altså verdens bedste spisesteder som trøst for, at Noma lukker. Nærmest pinligt for egnens stolthed: beskedenheden.

Fisk, skaldyr, whisky og rugbrød bliver fremhævet i artiklen, som også fortæller, hvor turisten kan komme i waders og på østersjagt afsluttet med et glas vin.

Havudsigt, havduft og tilbagelænet atmosfære kan de også servere deroppe, afslører Forbes begejstret.

Magasinet nævner Dansk Skaldyrcenter, fiskerbådene på stranden i Vorupør, Hanstholm Madbar, Restaurant Tri, Venø Seafood, Hotel Havbadet, Limfjordens Hus, Tambohus Kro & Badehotel, Thy Whisky, nationalparken og … selvfølgelig surfernes Cold Hawaii.

eao

Artiklen kan læses med abonnement. Skriv til abonnement@nordtinget.dk