I en bålhytte i Thisted lyttede hun til studerende – ingen røg

(Foto Mette Green, UCN)

Mette Frederiksen lytter til studerende Hanne Meyer Poulsen.

Ilden i bålhytten var slukket, da statsminister Mette Frederiksen (S) fredag besøgte professionshøjskolen UCN Thisted en halv times tid. Statsministeren skulle nødigt komme til at dufte røget på sin lille nordjyske tur for at markedsføre regeringens planer om at sprede studiepladser mere, væk fra de store byer.

Det er en plan, som bekymrer Lene Augusta Jørgensen, rektor for UCN, som ligger i både Aalborg, Hjørring og Thisted. Rektoren er alvorligt i tvivl om, hvorvidt det er muligt at...

Denne artikel kan læses med abonnement. Tegn abonnement her: (MobilePay mulig)                                                                                             Log ind længere nede, hvis du allerede har abonnement.   Log ind her, hvis du allerede har abonnement.