Hensyn til natur kan kvæle landbrug, frygter borgmester

Selv om borgmesteren nok kun får et kvarters møde i hovedstaden med nogle centrale politikere, så tager Mogens Christen Gade (V) hele vejen til Christiansborg i næste uge for at forsvare bønderne i Jammerbugt kommune.

Hensynet til naturen er kommet så vidt, at det er ved at aflive landbrug, mener han. Med sig har han Jens Chr. Golding, som er fra regeringspartiet Socialdemokratiet og formand for teknik- og miljøudvalget i Jammerbugt.

De skal møde miljø- og fødevareudvalget i Folketinget på torsdag i næste uge, 17. juni.

Arkivfoto.

“Vi var for nylig ude at se på et...

Denne artikel kan læses med abonnement. Tegn abonnement her: (MobilePay mulig)                                                                                             Log ind længere nede, hvis du allerede har abonnement.   Log ind her, hvis du allerede har abonnement.