Friis Bach har besluttet sig: Klar med holdning til Egholm-motorvej

(Foto Agnete Schlichtkrull/Dansk Flygtningehjælp)

Da han tager telefonen, lægger han ud med – i al venskabelighed – at han ikke har set frem til denne samtale. Skal man mene noget, spørger politikeren, som for nylig blev valgt til at afløse Marianne Jelved (RV) som kandidat, når hun næste gang ikke stiller op til folketinget.

I første omgang udsatte den nye kandidat, Christian Friis Bach (RV), at mene noget om en ny motorvej over Limfjorden. Han ville først rundt i baglandet og høre, hvad de mente. Marianne Jelved går ind for motorvejen, selv om partifæller på Christiansborg ikke gør.

“Det er ikke nogen ønskeforbindelse,” siger Christian Friis Bach torsdag, da regeringen har fremlagt en infrastrukturplan, hvor den nye motorvej over Egholm er med i...

Denne artikel kan læses med 
abonnement.
Du kan være med til at bevare det
eneste Christiansborg-medie med 
nordjysk fokus. 
MobilePay mulig.
Log ind længere nede, hvis du 
allerede har abonnement.
  Log ind her, hvis du allerede har abonnement.