Vi abonnerer på Nordtinget: Ulla Astmann (S), regionsrådsformand. Per Clausen (EL), rådmand. Christian Friis Bach (RV), folketingskandidat. Per Larsen (K), folketingsmedlem. Leon Sebbelin (RV) borgmester. Susanne Zimmer (Frie Grønne), folketingsmedlem.

Sådan sagde Frederiksen om de knap 8000 høringssvar til ny motorvej over Limfjorden

Statsminister Mette Frederiksen (S) blev tirsdag konfronteret med, at der er kommet næsten 8000 høringssvar i forbindelse med den motorvej, som regeringen forhandler med andre partier om at bygge henover øen Egholm – den tredje limfjordsforbindelse.

Statsminister Mette Frederiksen (S) 11. maj 2021. Foto Nordtinget.

Det vil tage lang tid at gennemgå de mange høringssvar på den...

Denne artikel kan læses med abonnement.
Du kan være med til at bevare det eneste 
Christiansborg-medie med nordjysk fokus. 
MobilePay mulig.
Log ind længere nede, hvis du allerede 
har abonnement.
  Log ind her, hvis du allerede har abonnement.  

  
  ANNONCE