Sådan sagde Frederiksen om de knap 8000 høringssvar til ny motorvej over Limfjorden

Statsminister Mette Frederiksen (S) blev tirsdag konfronteret med, at der er kommet næsten 8000 høringssvar i forbindelse med den motorvej, som regeringen forhandler med andre partier om at bygge henover øen Egholm – den tredje limfjordsforbindelse.

Statsminister Mette Frederiksen (S) 11. maj 2021. Foto Nordtinget.

Det vil tage lang tid at gennemgå de mange høringssvar på den opdaterede VVM-redegørelse. Vejdirektoratet håber at have sammenfattet det i et notat inden sommerferien.

Regeringen håber at have en aftale inden sommerferien.

Statsministeren undgik at...

Denne artikel kan læses med abonnement. Tegn abonnement her: (MobilePay mulig)                                                                                             Log ind længere nede, hvis du allerede har abonnement.   Log ind her, hvis du allerede har abonnement.