To DF’ere: Folkeafstemning om ny limfjordsmotorvej

(Kort: Vejdirektoratet)

Det blæser op over Limfjorden, når det gælder regeringens plan om kommende motorvej hen over øen Egholm. Der er kommet næsten 8000 høringssvar, mange kritiske, til den opdaterede VVM-redegørelse.

Nu kræver to af Dansk Folkepartis fire af medlemmer i regionsrådet i Nordjylland, at der holdes folkeafstemning om motorvejen, som skal gå over det naturskønne Egholm. Afstemningen skal holdes samtidig med kommunalvalget 16. november.

Mette Frederiksen 11. maj 2021. Foto Nordtinget.

Statsminister Mette Frederiksen (S), som er valgt i Nordjylland,...

Denne artikel kan læses med abonnement. Tegn abonnement her: (MobilePay mulig)                                                                                             Log ind længere nede, hvis du allerede har abonnement.   Log ind her, hvis du allerede har abonnement.